Annons

Saras tips: Så fejkar jag mig till proffsnivå!

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Utmaningen, med Sara Edwardsson i ledartröjan, pågår för fullt. Missa inte hennes roliga blogg, där hon just nu tipsar om sina knep att bli proffs! 

Sara "Bolibompa-Sara" Edwardsson gör stora framsteg, både på och utanför löpbandet.

”När jag var liten drömde jag om att bli skådespelare. Drömmen var så stark att det var för mig en plåga. Det är jobbigt att vilja något så jädrans mycket och inte ha makt över sitt eget öde! Som skådespelare är du ju bara de roller du får göra. Om ingen… läs mer

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar