Annons

Sara bloggar: Tar jag milen under timmen?

Sara Edwardsson, skönsjungande SVT-profil med spring i benen, tränar inför Tjejmilen med MåBra-laget. Just nu jagar hon toppformen (och sin bror) på semestern, läs mer här!
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

”Jag tar det väldigt försiktigt med min löpträning. Jag pressar mig inte särskilt hårt. Plågar mig aldrig. Så varje gång jag kommit hem från en runda känner jag ”en gång till!” ”jag vill springa igen, nu!” Och det är så jag vill ha det, det är den känslan som ska föra mig fram till mitt nya mål: milen under en timme…”

Läs hela inlägget här >>

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar