Annons

Så tränar du rygg och axlar med gummiband

Tänj och sträck ut rygg och axlar – samtidigt som du motverkar smärta och spänningar. Testa Leila Söderholms smarta övningar!


”Jag försöker att periodisera min träning så att jag tränar så varierat som möjligt”, skriver träningsexperten Leila Söderholm i sin blogg. ”Vissa dagar jobbar jag med inga eller lätta vikter och med gummiband. Det är mitt sätt att få kroppen att hålla för all belastning jag utsätter den för.”

Annons

 

Vill du också stärka och stretcha ut ryggen och axlarna för att motverka stelhet och värk? Testa Leila Söderholms övningar med gummiband!

 

Psst! Har du inget gummiband kan du köpa 4 nr av MåBra för 98 kronor – och få ett gummiband på köpet!
Redan prenumerant? Köp gummibandet för 29 kr +19 i porto och exp. Gå in på www.prenumerera.se och logga in på Mina sidor eller ring 042-444 30 31 och följ anvisningarna.
Du behöver ange ditt 9-siffriga kundnummer i båda fallen, det hittar du på baksidan av din tidning eller på din faktura. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och endast i Sverige.

 

LÄS MER:

Leila Söderholm: Enkla magövningar med pilatesboll

Pilatesbollen är utmärkt redskap för dig som vill träna magmusklerna.
Vill du fixa en platt och stark mage hemma? Skaffa en pilatesboll och ta del av träningsexperten Leila Söderholms smarta övningar.
Läs mer: Enkla magövningar med pilatesboll

 

Video: Snabbt i form med Leilas enkla träningspass!

Att träna ska vara så enkelt som möjligt, du kan göra det var som helst! Det menar MåBra:s träningsprofil Leila Söderholm.
Du behöver inga träningsredskap – bara en vanlig väglinje! Här visar vår träningsexpert Leila Söderholm övningarna du kan göra på egen hand.
Läs mer: Snabbt i form med Leilas enkla träningspass

 

Träna lår och rumpa utomhus

leila traning soderholm

Här får du Leilas smarta utomhusövningar!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…