Annons

PT-tips: Så får du smalare lår och rumpa

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

En läsare besväras av sina stora lår och bakdel. Här tipsar Katarina Woxnerud, MåBra:s personliga tränare, hur man tränar för att förändra proportionerna.

Promenader kan göra underverk för figuren, tipsar Katarina Woxnerud.

”Jag har så enormt stora lår och rumpa, det ser så dumt ut till min överkropp och mina 160 cm. Jag vill inte visa min underkropp längre. Ska jag satsa på en rejäl diet? Hur ska jag träna? Jag har varken tid eller råd med att gå till ett gym. Vad tror du kan vara det bästa för mig att göra för att få smalare underkropp? ” skriver en läsare till vår personliga tränare Katarina Woxnerud.

Läs hennes utförliga svar här!

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar