Annons

PT-tips: Så blir du smidig och vig!

Svårt att nudda tårna? Med Katarina Woxneruds smarta coaching övar du snabbt upp vighet och smidighet!
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Katarina Woxnerud är en av Sveriges vassaste fitnessprofiler och en av experterna i MåBra:s expertpanel. Månadens fråga handlar om smidighet och vad man bör tänka på om en vigare kropp står högt på önskelistan.

Fråga:
”Jag är i stort sett nöjd med min kropp och vikt. Det enda ”problemet” jag har är att jag känner mig lite stel, vill gärna bli lite mer smidig och vig. Jag tränar kondition och styrka två gånger i veckan – ibland blir det ett extra spinningpass också. Nu undrar jag vilken träning och kost som är bäst för mig – jag vill varken gå ner eller upp i vikt utan bara bli mer smidig och rörlig.”

/Beth

Katarina svarar:

Vad roligt att du är nöjd med din kropp och har hittat motionsformer som du trivs med. Din kombination av regelbunden konditions- och styrketräning är perfekt. Konditionsträningen ger dig… >> läs mer

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar