Annons

Ökar sötsuget av 5:2-dieten?

Kan 5:2 och korttidsfasta vrida upp sötsuget? Marie Tegnér, viktcoach och 5:2-expert, svarar på en läsarfråga.
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

”Har testat 5:2-metoden nu under två månader med gott resultat. Det jag undrar över är att det ofta står att sötsuget försvinner men för mig är det tvärtom. Innan jag började med 5:2 hade jag inget sötsug men det har jag fått nu. Är det något i kosten som behöver läggas till? Jag  äter frukost ca 90 kalorier och resten till middagen på fastedagarna.” skriver signaturen Majsann.

Marie Tegnér, viktcoach på MåBra och 5:2-expert, svarar:

Tack för en bra fråga som visar hur olika vi är och hur individuellt man måste hantera sitt ätmönster. Jag har själv noterat att mitt eget sötsug… >>läs hela inlägget här!

Vill du veta mer om 5:2?

Hos MåBra:s nya vikttjänst 5:2-klubben får du alla verktyg för att lyckas med din fasta!

Klicka här för att komma dit!

 

52-logotyp

 

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar