Annons

Möt vår nya bloggare Johanna Thydell!

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Det händer mängder av spännande saker bakom sladdarna på mabra.com! En av våra nyheter är författaren och bloggaren Johanna Thydell. Lär känna henne här!

Succéförfattaren Johanna Thydell insåg plötsligt att det är skillnad på kondis och kondis. En chokladbiskvi senare fick hon nog – och bestämde sig för att vrida upp både orken och humöret. Den 180 centimeter kulturarbetaren blev med PT, och äventyret kunde börja!

Med hjälp av sin personliga tränare och frekventa gymbesök utvecklar hon såväl muskler som fobier, något hon berättar mer om i MåBra-bloggen ”Thydell tänker, tycker  – och tränar”.

Hej, vem är du?
– Hejhej! Jag är en människa, mamma och författare, som grubblar lite mer än vad som antagligen är hälsosamt. I mitt jobb är det skitbra, hemma, inte så.

Vad ska din blogg handla om?
– Om det märkliga liv jag har och vad jag gör med det. Min stenhårda PT-träning, den bara måste jag prata om, det är det sjukaste jag gjort. Lätt. Men det blir en hel del annat också, livet, själen, relationer, bla bla, allt grubbel jag har liksom. Det som vill ut.

Vem tycker du bör besöka bloggen?
– Ja… de som tycker att hon verkar ju smart och rolig och knepig och charmigt överanalyserande. De är välkomna. Andra också.
Häng med på Johannas skrattfyllda resa från början!

Här hittar du bloggen!

AV: Jennie Sandberg

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar