Annons

Missa inte: MåBra:s kaloritabell – nu med ny funktion!

Få koll på kalorierna med MåBra:s populära kaloritabell – ett superverktyg för dig som vill hålla formen och vikten! Nu med en ny uppdaterad funktion där du enkelt kan räkna ihop allt du äter.
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Vår populära kaloritabell hjälper dig inte bara att räkna ut hur många kalorier maten innehåller – den ger en exakt fördelning av kolhydrater, fett, och proteiner. Perfekt för dig som går på 5:2 – eller som allmänt vill hålla koll på hur mycket du stoppar i dig!

Till MåBra:s kaloritabell! 

 

Vet du ditt dagliga kaloribehov? Räkna ut det här:

Räkna ut ditt kaloribehov
Kvinna
Man
kg
år
cm
* * *
*
Beräkna
Ditt dagliga kaloribehov är kilokalorier och är ett ungefärligt riktvärde för hur mycket energi du förbrukar under en dag. Vill du gå ner i vikt? Om du minskar intaget med 500 kcal till kcal/dag kan du gå ner 0,5 kilo per vecka.

Hitta sunda och kaloriberäknade recept på

recept.mabra.com
Ditt dagliga kaloribehov är: kilokalorier och är ett ungefärligt riktvärde för hur mycket energi du förbrukar under en dag. Vi rekommenderar inte att du försöker reducera ditt kaloriintag, ditt energibehov är lågt och du bör inte dra ytterligare utan att konsultera en läkare först. Vid ett intag lägre än 1500 kcal är det svårt att få i sig alla näringsämnen som kroppen behöver utan att komplettera med tillskott.

Hitta sunda och kaloriberäknade recept på

recept.mabra.com

 

LÄS MER:

 

Nystart: Stor kom-i-form-guide

Kom i form

Dags att börja äta hälsosamt och komma igång med träningen efter semestern? Här har vi samlat de bästa viktmetoderna, träningsformerna och må bra-knepen!
Läs mer: Stor kom-i-form-guide för höstens nystart!

 

Bli smal & frisk med fasta – kampanjpris på 5:2-klubben!

 

5:2-klubben erbjudande

 

Bli smalare och friskare med succémetoden 5:2! Med MåBra:s populära vikttjänst 5:2-klubben får du alla verktyg du behöver för att lyckas med din fasta, just nu betalar du endast 99 kronor per månad – utan bindningstid!
Läs mer: Bli smal & frisk med fasta

5:2-maten som mättar bäst per kalori

 

5:2 mat

 

5:2-febern sprider sig över landet och vi får mängder av frågor kring lämplig mat att äta under lågkaloridagarna. Här är en lista på smart 5:2-mat som mättar bäst per kalori, intressanta kostfakta för alla som värnar om minskat midjemått!
Läs mer: 5:2-maten som mättar bäst per kalori

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar