Annons

MåBra tipsar: Julklappar för träningstokiga

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

I aktuella numret av MåBra kan du ta del av en hel del värdefulla julklappstips. De som inte fick plats i tidningen listas här på webben.

Först ut är 5 heta träningsprylar – med färdiga rim dessutom!

”Välsvarvade spiror hela året, helst utan blåmärken på låret. Bästa formen i skogen stöpas, nu kan här halkfritt vinterlöpas”

Spikecross 3CS från Salomon är en dubbad sko för vinterterränglöpning på halt underlag. 9 dubbar i hårdmetall ser till att hålla dig på vägen. Skons ovandel är gjord i CLIMASHIELD™ som hjälper till att hålla foten torrare och varmare.

Pris: 1 700

Klicka här för att köpa

”Vad har du hjort , är din mössa full av lort? Här är en som är både fräck och ren – ekologisk bomull gör den extra len”

Svensktillverkade mössorna från Oh Deer har fått stor uppmärksamhet. Det traditionella renmönstret är inte så konventionellt som man kan tro. Tittar du närmare ser du nämligen att renarna parar sig. Mössorna är tillverkade i ull och akrylblandning, och gör vinterns promenader både varmare och roligare.

Pris: 399 kronor

Klicka här för att köpa

”Jazz, salsa och kanske lite rumba? Det är en salig dansmix i träningstrenden zumba. Sväng på rumpan och ha riktigt kul, här är 7 program – som räcker till nästa jul…”

Zumba Exhilarate Basic innehåller sju DVD-skivor med enkla, kaloribrännande dansövningar för hela kroppen och på olika intensitetsnivå som gör det riktigt roligt att komma i form!

Pris: 699 kronor

Klicka här för att köpa

”Tänk att en flaska kan göra muskler av fläsk: Ja, så kan det gå för årets urdruckna läsk. Prova dessa så få du se – du är inte pantad för det!”

Legend Pant från Nike har sömmarna på baksidan av låren för att förbättra passformen. Tyget man använder är nytt och gjort av återvunnen polyester. Till varje byxa går det åt 10 PET-flaskor. Modellerna finns i tight, slim, regular och loose samt i storlekarna XS till XL.

Pris: 450 kronor

Klicka här för att köpa

Psst! Produkten finns också i de flesta sportbutiker som säljer Nike!

”Anrika accessoarer är inget att fnysa åt, med dessa på tassarna blir du inte det minsta våt. Nu kan du pulsa och vanka – i samma stil som Farmor Anka!”

Snödamasker i impregnerad Poplin-väv från Lill Sport, med snölås och resårband att fästa under skon. Finns i seniorstorlekar på bland annat Stadium.

Pris: 199 kronor

Klicka här för att köpa

AV: Jennie Sandberg

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar