Annons

Lätt & gott: Veckans smala middagstips

Jordärtskocksoppa, viltsmaker och röding med läcker svamp. Det är ett litet smakprov på veckans härliga MåBra-meny, matsedeln för dig som värnar om både midjemått och smakupplevelse i köket!
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Välkommen till en ny vecka med MåBra i köket!

Hösten blåser in med full kraft i landet, och även MåBra:s sunda menyförslag färgas av årstiden. Den här veckan njuter vi av kalorismarta vilträtter, härlig soppa på jordärtskocka och fisk i form av röding och laxlasagne. Låt dig väl smaka!

 

mån tis ons tor fre lör sön
325 kcal/portion
P 31%
F 43%
K 26%
315 kcal/portion
P 20%
F 28%
K 52%
435 kcal/portion
P 14%
F 28%
K 58%
360 kcal/portion
P 17%
F 35%
K 48%
350 kcal/portion
P 42%
F 46%
K 12%
380 kcal/portion
P 40%
F 34%
K 26%

Bakpotatis tar lång tid i ugnen men du kan förbaka

455 kcal/portion
P 42%
F 19%
K 39%

Hur många kalorier ska jag äta?

Med vår kaloriberäknare får du en snabb fingervisning på ditt rekommenderade energiintag, värdefullt för dig som vill hålla vikten under kontroll. Vill du gå ner i vikt? Baserat på slutsiffran får du också ett nytt riktvärde som hjälper dig bli av med eventuell övervikt.

Räkna ut ditt kaloribehov
Kvinna
Man
kg
år
cm
* * *
*
Beräkna
Ditt dagliga kaloribehov är kilokalorier och är ett ungefärligt riktvärde för hur mycket energi du förbrukar under en dag. Vill du gå ner i vikt? Om du minskar intaget med 500 kcal till kcal/dag kan du gå ner 0,5 kilo per vecka.

Hitta sunda och kaloriberäknade recept på

recept.mabra.com
Ditt dagliga kaloribehov är: kilokalorier och är ett ungefärligt riktvärde för hur mycket energi du förbrukar under en dag. Vi rekommenderar inte att du försöker reducera ditt kaloriintag, ditt energibehov är lågt och du bör inte dra ytterligare utan att konsultera en läkare först. Vid ett intag lägre än 1500 kcal är det svårt att få i sig alla näringsämnen som kroppen behöver utan att komplettera med tillskott.

Hitta sunda och kaloriberäknade recept på

recept.mabra.com

Håll koll på maten med vår kaloritabell!

Du har väl inte missat vår hyllade kaloritabell? På mabra.com/kaloritabell kan du söka fritt bland tusentals livsmedel – ett uppskattat verktyg för dig som vill hålla koll på mat och vikt!

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar