Annons

”Kan jag gå på 5:2 fast jag har diabetes?”

MåBra:s viktcoach Marie Tegnér fortsätter att svara på läsarnas frågor om 5:2-dieten.
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

marie-tegner-440

”Hej,
Jag fick nyligen veta att jag är diabetiker! Vet inte hur jag skall gå till väga med min kost! Har 15 extrakilon som jag skall kapa och jag försöker nu få träningen och maten att gå runt. Kan 5:2-dieten vara något för mig? Jag brukar få ”energi damp/dump” om jag inte håller min mat regim enligt klockan.”

Expertens svar:

”Det finns mycket som tyder på att 5:2 kan vara mycket bra om man har förhöjt blodsocker, eftersom insulinet stabiliseras av fastan. Jag tycker dock…>>läs hela svaret här!

 

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar