Annons

MåBra-kryssningen blev en succé – se alla bilder här!

Skaldjur, bubbel, Martin Stenmarck-konsert, träningspepp, föreläsningar, mingel och goodiebags. MåBra:s första kryssning blev ett lyckat dygn till havs!
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Det blev en härlig, inspirerande och lyxig kryssning när MåBra och Viking Line bjöd in till MåBra-kryssning ombord fartyget Cinderella 16-17 april 2015.

MåBra-resenärerna fick kliva ombord före alla andra och vi tjuvstartade kryssningen med bubbel, snittar och inspirationsföreläsningar från MåBra:s chefredaktör Liselotte Stålberg och träningsexperten Leila Söderholm.

Framåt middagstid dukades det upp en läcker skaldjursplatå som gjorde stor succé, inklusive bland annat hummer, havskräftor och rökta räkor. Till detta serverades tillbehör såsom bröd, västerbottenost, färskost, rhode island-sås och aioli. Middagen sköljdes ner med chablisvin.

Senare på kvällen intog populära Martin Stenmarck scenen för en bejublad spelning där stämningen var topp. Många passade också på att hålla igång på dansgolvet och i fartygets barer och pubar.

Fredagsmorgonen inleddes med en stärkande och välsmakande frukostbuffé innan det var dags för ett lättare träningspass lett av Leila Söderholm, som även gav handfasta tips om hur vi kan undvika soffpotatisfällan och få mer vardagsmotion.

Därefter hölls en smygläsning av nya numret av MåBra tillsammans med mineralvatten och nyttiga snacks i form av färsk frukt och nötter. Chefredaktör Liselotte Stålberg berättade om hur redaktionen jobbar för att skapa tidningen och webbredaktör Malin Karlberg berättade om MåBra:s sajt och digitala verktyg. Avslutningsvis fick alla kryssningsdeltagare varsin välfylld goodiebag.

Många av resenärerna passade på att därefter besöka Cinderellas spaavdelning för behandlingar, sparitual och jacuzzibad samt att shoppa till reducerade priser i taxfreebutiken, innan vi anlände till Stockholm igen vid 15.30 på fredagen.

Se alla bilder från kryssningen i bildspelet nedan!

Psst! Missa inte våra MåBra-kvällar i maj! Klicka här för att läsa mer.

49
Visa bildspel
/
...
Visa mer

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar