Annons

Hur går 5:2-dieten ihop med rön om att frukost är viktigt?

Hur går nya rönen om att frukost är livsviktigt ihop med 5:2-dieten? Och hur noga måste man egentligen vara med frukosten och vilka studier ska man tro på? MåBra:s viktcoach ger oss sin syn på saken.
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

För ett tag sedan kom nya rön som sa att äta frukost är viktig för vår hälsa. Men hur går det ihop med 5:2-dieten, undrar Elis? Hela Elis fråga och MåBra:s viktcoach svar läser du här.

Mer om nya frukoströnen läser du här.

Missa inte 5:2-klubben

Är du nyfiken på korttidsfasta och de långsiktiga hälsovinster som 5:2 och andra typer av fasta kan ge dig? Då får du inte missa vår nystartade 5:2-klubb på mabra.com! Här har vi samlat recept, värdefulla funktioner och verktyg som garanterat hjälper dig att nå dina nya vikt- och hälsomål!

ola-marie-foto

Bakom tjänsten står MåBra, vår viktcoach Marie Tegnér samt hälsoprofilen Ola Lauritzon. Tillsammans har de skräddarsytt recept, fakta och värdefulla tips för dig som vill hitta formen via korttidsfasta. Marie och Ola chattar löpande med tjänstens användare och förser 5:2-klubben kontinuerligt med nytt innehåll.

Senaste nytt om 5:2-dieten direkt till din mail!

nyhetsbrev-femtva

Prenumerera på MåBra:s nyhetsbrev och få de senaste rönen kring 5:2-dieten, kaloriberäknade recept och andra spännande hälsonyheter – före alla andra! Vi skickar vårt populära nyhetsmail två gånger varje vecka kostnadsfritt till dig som anmäler dig via mabra.com.

Läs mer via länken nedan!

Ja, jag vill veta mer!

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar