Annons

Hjälp, hans krav på sex knäcker mig!

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Vad gör man om man har olika syn på sex och känner sig pressad av sin partner? Den frågan har MåBra:s sexolog Annica Frithiof fått.

Olika syn på sex kan tära på ett förhållande. Bild: Thinkstock

Så här skriver MåBra-läsaren Barbro till Annica:

”Vi är ett par i 60-årsåldern som numera är särbor efter tre års sammanboende. Jag trodde att han var mannen i mitt liv. Men efter en tid förstod jag att han önskade sex väldigt ofta – kanske 1–2 gånger i veckan. Han tyckte dessutom att jag skulle ha på mig sexiga kläder och kunde väcka mig mitt i natten för att han ville ha sex. Allt det här är väldigt pressande…”

Läs hela frågan – och vad Annica svarar här.

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar