Annons

”Hjälp, han vill bli sexuellt dominerad”

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Signaturen Karro undrar hur hon ska hantera sin partners sexuella preferenser. MåBra:s sexolog Annica Frithiof guidar henne.

"Varför tänder han på det här?" undrar läsarsignaturen Karro.

Fråga:
Jag har gått in i en relation med en man som är i 50-årsåldern. Han är fin på alla sätt, trygg i sig själv, skötsam och väldigt manlig. Men i sängen vill han att jag ska vara dominant, styra och ställa över honom, binda hans händer och smiska honom.

Han har även frågat om jag kan tänka mig att använda en dildo på honom. Jag har ingenting emot att göra det, men jag funderar mycket över vad det här står för. Varför tänder han på detta? Är han bisexuell?

Jag är orolig för att han har en känslomässig störning och att det här kan bli ett problem senare.

Karro

Läs Annica Frithiofs svar i expertpanelen här!

BILD: Thinkstock

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar