Annons

”Hindrar vatten i kroppen viktminskningen?”

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Kan träningen göra att du binder vätska i kroppen, något som i sin tur motverkar din viktnedgång? Vår personliga tränare Katarina Woxnerud reder ut begreppen!

"Kan träningen förstöra min viktnedgång?" undrar en läsare.

”Jag äter enligt Viktväktarnas program. Går på möten varje vecka och väger mig. Jag har cirka 40 kilos övervikt. Den senaste veckan har jag äntligen kommit mig för att börja motionera också. Jag går stavgång 60 minuter i raskt tempo.

Blev därför lite besviken när veckan bara gav ett halvt kilos viktminskning, vilket är mindre än veckan innan då jag vägde mig hemma. ViktVäktarkonsulenten tror att den knappa viktminskningen beror på att jag bundit vatten i kroppen på grund av min träning. Andra säger att…”

Läs hela frågan och Katarina Woxneruds svar här!

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar