Annons

Guide: Så fixar du läckert julröda läppar!

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Våga välkomna julen med vackert rödmålade läppar. Det finns garanterat en nyans för alla – MåBra hjälper dig hitta just din favorit!

Ett rött läppstift kan fås i mängder av nyanser, från kallt ceriserött till varmaste roströd. Vilken nyans som passar dig bäst bestäms till stor del av din hud- och hårfärg – men även av färgen på kläderna du bär.

En person med varm hudton passar som regel bättre i varmare nyanser. Har du en hudton som går mot gult, blir lätt solbränd och har gröna vener på handledens insida tillhör du sannolikt den varma gruppen.

2 varma läppstift

Color Sensational Lipstick från Maybelline är berikat med honungsnektar för ett mjukgörande och täckande resultat. Välj nyansen 530.

Pris 110 kronor hos KICKS

Rouge Voulpté från Yves Saint Laurent är ett krämigt och täckande stift som ger ett hållbart resultat. Nyansen 14, Orange Shiver, är en härligt varmröd kulör.

Pris: 295 kronor hos Åhléns.

En person med kall hudton har motsatta preferenser och klär bättre i kalla färgskalor. När hudens nyans går mot rött eller blått och venerna på handledens insida är blå är du troligen en kall hudtyp. Personer med kall hudton bränner sig lätt i solen.

2 kalla läppstift

Make Up Stores läppstift, som kort och gott heter Lipstick, finns i ett stort färgspektra. Kalla röda läppar från du exempelvis med nyansen Aloha, som också är berikad med naturliga oljor och E-vitamin.

Pris: 170 kronor hos Make Up Store

L´Absolu Rouge Lipstick från Lancôme är en klassisk läppstiftsserie med mängder av kulörer. Snygga kalla nyanser är till exempel 173 och 151.

Pris: 305 kronor hos KICKS

Tips!

Det finns också en neutral hudton, som helt enkelt är en blandning av kall och varm. Tillhör du den kategorin passar du i båda skalorna!

Prova dig fram för att hitta just din personliga färgskala. Genom att välja ett transparant läppstift kommer dina naturliga färger att synas och effekten blir mindre påtaglig. Det kan göra att du kan korsa gränserna mellan de olika färgskalorna utan att tumma på resultatet!

AV: Jennie Sandberg
BILD: Thinkstock

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar