Annons

”Gör 5:2-dieten mig mer törstig?”

Vår viktcoach och 5:2-expert Marie Tegnér får mängder av frågor om 5:2-dieten till sin blogg. Här förklarar hon hur fasta och ökad törst kan hänga ihop.
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

”Som så många andra så har även jag börjat med 5 2 metoden och kombinerar detta med att springa på ett löpband 3 gånger i veckan. Jag har gravidkilon som jag måste bli av med. Redan efter 2 veckor hade jag gått ner 3.3 kg. Superhäftigt och inspirerande för en tjej som aldrig motionerat hela i sitt liv. Det får en att vilja fortsätta.

Men jag har under dessa två veckor upptäckt att jag på köpet verkar ha fått en ENORM törst…” skriver signaturen Frida.

 

Marie Tegnér svarar:

Hej Frida,

Jag har svårt att tänka mig att törsten har ett samband med 5:2, men jag… >> läs hela svaret här!

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar