Annons

Chefredakören: Sängen är bästa stället

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons
MåBra:s chefredaktör Liselotte Stålberg.

MåBra:s chefredaktör Liselotte Stålberg.

Jag gör det helst på söndagar, länge och njutningsfullt. Fast en snabbis på vardagskvällen är också välkommen, som en krydda i tillvaron.

Jag vet att en del människor föredrar lite udda platser: utomhus, på toaletten eller i köket. Men för mig är sängen det absolut bästa stället. Där sträcker jag ut mig och bara njuter av mitt sällskap – vilket det nu må vara. Jag har nämligen flera favoriter…

MåBra, Allas, Femina, PS… I mitt jobb läser jag ständigt en massa tidningar. Och jag tröttnar aldrig. Det är alltid lika lyxigt att lägga mig ner med en tidning och låta mig ryckas med av inspirerande texter och bilder.

Att läsa är verkligen en lisa för själen. Visst kan man bli lite asocial ibland när man dras in i sitt läsande. Men det är ju det som är grejen – att vara totalt avkopplad. Och tänk vad mycket intressant man har att prata om sedan, med familj och vänner. Så mycket gladare och klokare man blir!

Glädje och kunskap är två honnörsord för oss på MåBra, eftersom det är just det som vi vill ge dig.

Hoppas det här numret ska förgylla din tillvaro lite extra i sommar!

/Liselotte Stålberg, chefredaktör

Var läser du helst din MåBra? Berätta i kommentarsfältet nedan.


Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar