Annons

3 inredningstrender som får dig att stressa ner

Nu handlar inredningstrenderna inte bara om att få det fint – att ha ett hem där man kan stressa ner är precis lika viktigt. Här är tre heta lugn och ro-trender.
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Avkoppling stod i fokus när årets inredningstrender presenterades på möbelmässan i Stockholm förra veckan. Här är tre trender som hjälper dig att koppla av:

1. Dagbädden

PE552440

Alla visade en dagbädd i år, det vill säga en korsning mellan en bänk, soffa och säng. På den kan man slänga sig för den lilla tuppluren, som gör det lättare att fokusera och koncentrera sig, mitt på dagen. Ikeas dagbädd ”Sinnerlig” blev utsedd till årets möbel av Elle Decoration.

2. Gröna väggar

31_22310_low

Levande växter gör oss lugna och harmoniska. Och nu ska vi inte ha bara ha blommor i fönstren, utan även på väggar och bord. En av alla som visade blomsterbord och vägghållare till sina krukor var danska Ferm Living.

3. Gott samvete

Hr_Weave-high-white-open

Närproducerat hantverk är en av de starkaste trenderna just nu. Möbler som tillverkats i Sverige av material som inte fraktats över halva jorden åldras  vackert – och ger gott samvete! Det är bra för miljön och för små industrier. Skåpet Weave från Ringvide är till exempel designat och tillverkat på Gotland.

 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Nytt från MåBra Mamma

Laddar