Annons

ANNONSSAMARBETE MED TEPE

3 enkla steg: Så behåller du en god munhygien även under semestern

Det är lätt att komma ifrån sina hälsosamma vanor när man njuter av sommar och semester. Med TePe EasyPick™ är det enkelt att göra rent mellan tänderna varje dag, oavsett tid eller plats.


Nu kommer sommar- och semestertider och spännande utflykter och resor fyller dagarna. Packningen förbereds och tandborsten har en självklar plats högt upp på packlistan, men glöm inte att även mellanrummen ska hållas rena.

Färska frukter och bär på picknicken varvas med glass på stranden och härliga restaurangbesök i storstaden. Njut av allt detta men ta samtidigt hand om tänderna efteråt.

Semestern är också en tid när du kanske har möjlighet att komma igång med nya rutiner. Studier visar att det i genomsnitt tar 66 dagar för nya vanor att falla på plats.

Här är 3 goda vanor för dina tänder

 1. Borsta tänderna två gånger om dagen – i minst 2 minuter!
 2. Gör ordentligt rent mellan tänderna en gång om dagen.
 3. Efter en måltid är det också bra att skölja munnen med vatten och rengöra mellan tänderna för att få bort matrester och för att hålla munnen frisk och fräsch.

En smart produkt att alltid ha med sig på resande fot är TePe EasyPick™, en modern tandsticka med silikonlameller som rengör effektivt och skonsamt mellan tänderna. Ett stabilt och greppvänligt skaft gör att du kan använda den på ett diskret sätt, och när du är på språng kan du ta med dig det praktiska ficketuiet som medföljer i varje förpackning. TePe EasyPick™ finns i två storlekar för att passa olika mellanrum, oavsett om de är små eller stora. Orange är för mindre mellanrum, turkos är för medelstora mellanrum.

TePe utvecklar sina produkter i nära samarbete med tandvårdsexpertis. En av experterna är Lina Gassner Kanters, tandhygienist och utbildare på TePe Munhygienprodukter AB. Hon rekommenderar noggrann, daglig rengöring mellan tänderna för att hålla munnen frisk och förebygga tandköttsinflammation och karies. Läs gärna mer om mellanrumsrengöring här. Det är svårt att etablera nya vanor, men TePe EasyPick™ passar alla och är en uppskattad produkt, speciellt av de som tidigare haft svårt att få in en bra daglig rutin för rengöring mellan tänderna. Den är flexibel och därför lätt att använda även vid tänderna längre bak i munnen, där det ofta samlas mycket plack.

5 fördelar med att använda TePe EasyPick™

 • lätt att använda, även om du är ovan vid att göra rent mellan tänderna
 • ett smidigt ficketui gör den enkel att ta med
 • perfekt för att etablera rengöring mellan tänderna som en vana
 • ett diskret sätt att hålla rent mellan tänderna när du är på språng
 • en uppskattad produkt som hittas både på apotek och i dagligvaruhandel

Använd TePe EasyPick™ som en del av en hälsosam livsstil!

Se filmen!

Läs mer om TePe EasyPick™ här.

Vinn ett tandvårdskit till semesterpackningen!

Nu kan du vinna ett lyxigt kit med allt du behöver för att sköta tänderna i sommar; tandborstar, mellanrumsborstar och nya TePe EasyPick™. Svara på tävlingsfrågan, skriv en kort motivering och fyll i dina kontaktuppgifter, sista tävlingsdatum är 10 juli!
10 vinnare dras av Aller media under v 28 och meddelas via mejl. Lycka till!

 

Tävla om TePes munvårdskit här!

  Läs vår integritetspolicy här
  Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren!

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons


Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…